BBB (Billen, Buik en Benen)

De 'Billen, buik en benen' ook wel BBB les genoemd, is een les waarbij de focus ligt puur op het verstevigen van de billen, buik en benen. In deze les draait het niet zo zeer om de hartslag te verhogen, maar om het vergroten, verstevigen en verlengen van deze drie zones. 

De BBB les komt bij On Top Sportcenter in twee varianten voor. De 'BBB 60' (deze les duurt 60 minuten) en de 'BBB 30' (deze les duurt 30 minuten). Ook is deze les gemakkelijk te combineren met een andere groepsles. 

BBB2.jpg

Ervaar BBB nu met een Gratis Proefweek

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool On Top Sportcenter in Rockanje is dé plek voor individueel fitness, groepslessen en personal training. Bij On Top Sportcenter ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuwe website

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website!

Lees meer

Gratis Proefweek

Probeer On Top Sportcenter nu uit door middel van een Gratis Proefweek!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.