Bokszak training

Wanneer je net zo snel kracht en conditie op wilt bouwen als bij het (kick-)boksen, maar geen lichamelijk contact wilt dan is de bokszak training iets voor jou. Een uur lang geef je alles wat je hebt en ga je helemaal los op een bokszak. De combinaties worden je aangeleerd en verteld, de energie ben je zelf en wij zorgen ervoor dat je on fire bent gedurende dit uur. Jong of oud, sportief of minder sportief, te dik of te dun iedereen is er in deze les. 

Kickboksen - vrouw.png

Ervaar Bokszak Training nu met een Gratis Proefweek

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool On Top Sportcenter in Rockanje is dé plek voor bokszak trainingindividueel fitness en groepslessen. Bij On Top Sportcenter ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuwe website

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website!

Lees meer

Gratis Proefweek

Probeer On Top Sportcenter nu uit door middel van een Gratis Proefweek!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.