Circuittraining

Circuittraining is een 45 minuten durende work-out waarbij je een aantal keer het zelfde circuit volbrengt. In deze les wordt er gebruik gemaakt van verschillende trainingsattributen. Denk hierbij aan een touw, box, step, kettelbel etc. Iedereen traint op zijn eigen niveau, snelheid en kracht. De circuittraining is als het ware een zusje van de Crosstrainingen; iets minder heftig, zwaar en fanatiek. Maar nog steeds perfect voor het opbouwen van conditie en kracht. 

Ervaar Circuittraining nu met een Gratis Proefweek

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool On Top Sportcenter in Rockanje is dé plek voor crosstraining, BBB en 50+ training. Bij On Top Sportcenter ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuwe website

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website!

Lees meer

Gratis Proefweek

Probeer On Top Sportcenter nu uit door middel van een Gratis Proefweek!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.