Crosstraining

Cross training is een training waarbij je in 20 minuten meer verbrand dan bij iedere andere work-out. Crosstraining is een back to basic fitness programma dat kracht- conditietraining combineert tot een trainingsprogramma. het is een dynamische manier van fitness warbij het doel ligt op fit, sterk en gezond worden.

De Crosstrainingen bij On Top Sportcenter zijn onderbegeleiding en alle nieuwe oefeningen worden eerst uitgelegd. Pas wanneer je de techniek beheerst wordt er gebruik gemaakt van zwaardere gewichten. 

Schermafbeelding 2018-09-29 om 11.57.38.

Ervaar Crosstraining nu met een Gratis Proefweek

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool On Top Sportcenter in Rockanje is dé plek voor crosstraining, circuittraining en Ouderen Gym. Bij On Top Sportcenter ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuwe website

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website!

Lees meer

Gratis Proefweek

Probeer On Top Sportcenter nu uit door middel van een Gratis Proefweek!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.