Personal training

Een personal training kan om verschillende reden nodig zijn, bijvoorbeeld als je een doelstelling wilt behalen, als je (tijdens het revalideren) extra begeleiding nodig hebt, als je bang bent om te sporten of als je niet in groepsverband wilt training. Er zijn tal van reden waarom je een Personal Trainer kan kiezen. Daarnaast kan een personal trainer voor korte of lange periode in gezet worden. en ook de lessen zijn op maat gemaakt. Vele mensen vinden het lastig om zich te motiveren voor sporten. Een personal trainer kan dan een goede stok achter de deur zijn.

personal training.png

Ervaar Personal Training nu met een Gratis Proefweek

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool On Top Sportcenter in Rockanje is dé plek voor personal training, circuittraining en Pilates. Bij On Top Sportcenter ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuwe website

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website!

Lees meer

Gratis Proefweek

Probeer On Top Sportcenter nu uit door middel van een Gratis Proefweek!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.