Ouderen Gym

Ouderen gym is een groepsles voor mensen die minder bewegingsvrijheid ervaren. De leeftijd verschilt in deze les en de focus van de ouderen gym ligt op dat geen wat je wel kan en dat behouden. De les is een combinatie van conditie (loopband, fiets etc) en kracht oefeningen. Dit laatste word voornamelijk op en rond om een stoel gedaan. De les word aangepast aan ieder zijn niveau en duurt ongeveer 45 minuten.

oudere gym.png

Ervaar Ouderen Gym nu met een Gratis Proefweek

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool On Top Sportcenter in Rockanje is dé plek voor 50+ training, Ouderen Gym en yoga. Bij On Top Sportcenter ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuwe website

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website!

Lees meer

Gratis Proefweek

Probeer On Top Sportcenter nu uit door middel van een Gratis Proefweek!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.