Yoga (Vinyasa, Yin)

Voordat je aan yoga begint, is het goed om te weten dat Yoga in een aantal uiteenlopende variaties voor komt. Niet iedere variant heeft dezelfde uitwerking op je lichaam en niet iedere variatie hoef je leuk te vinden. Bij On Top Sportcenter, wordt de Vinyasa Flow yoga afgewisseld met Yin yoga. Vinyasa flow yoga is een dynamische vorm van yoga, je verlengt je spieren, bouwt kracht op en niet te vergeten het zweet staat op je mat. De les wordt afgebouwd met yin yoga. Yin staat voor ontspanning. Door poses langer vast te houden stretch je verder en bereik je meer resultaat van de houding. Na de les ga je volkomen zen naar huis, maar ook zeker met een voldaan 'sport gevoel' omdat je het eerste deel van de les echt het nodige heb verbrand.

Yoga - roos.png

Ervaar Yoga nu met een Gratis Proefweek

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool On Top Sportcenter in Rockanje is dé plek voor individueel fitness, groepslessen en personal training. Bij On Top Sportcenter ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuwe website

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website!

Lees meer

Gratis Proefweek

Probeer On Top Sportcenter nu uit door middel van een Gratis Proefweek!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.